Rengetegen gyászolják a tóba fulladt fiatal borsodi férfit

Megosztás

Nyékládházán néhány nappal ezelőtt borzalmas tragédia történt, vízbe fulladt egy fiatal férfi, aki ittas állapotban, de úszástudás nélkül ment fürdeni, majd örökre elmerült.

A nyékládházi Gólem-tavon néhány nappal ezelőtt tragédia történt. Egy fiatal férfi a barátaival ment el fürdőzni szombaton, azonban egyszer csak nem bukkant fel a vízből, holttestét csak később találták meg. Ahogy a Borsod24 korábban megírta,  a férfi étkezés után, jóllakottan, ittas állapotban ment fürdeni, de nem tudott úszni. 

A fiatal V. Alexet azóta százak gyászolják, a mindig mosolygós, kedves férfit mindenki szerette, aki csak ismerte. 

– Nemrégiben még beszéltünk, egyszerűen nem hiszem el. Alex mindig vidám volt, nevetős és kedves, elképesztően fog hiányozni. Ő az az ember, akit biztosan nem felejtek el soha sem, örökké megőrzöm őt, egészen addig, míg fent újra találkozunk – mondta róla egyik ismerőse. 

– Itt hagytál minket, a szívünkből elvittél egy darabot. Csak az üresség és a fájdalom maradt utánad. Mindenki elmondhatatlanul szeretett téged. Mindennél jobban fogsz hiányozni nekünk – írta búcsúszavait közösségi oldalán anyukája. 

Családja a közösségi oldalán kért mindenkit: ne gyászruhában menjenek a temetésre.

Mindenki olyan ruhát vesz fel, amilyet szeretne. Ha zöldet, ha fehéret, ha feketét, ha trógereset, mindenki, amit érez. Legyen olyan, amilyen Alexnek tetszett volna. Mindenkit várunk, aki ismerte és szerette. Mindenki egy szál rózsát hozzon magával maximum!

– kérték a gyászoló ismerősöket. (via Bors

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek